Munkavédelem, Egészségvédelem, Biztonság

Munkavédelem és tűzvédelem aktuális hírei, eseményei

Takarítói munkakör

Forrás: http://osha.europa.eu

Ez a munkaág nagyon sok munkavállalót foglalkoztat Európa-szerte. Minden munkahelyen végeznek takarítást. Az utóbbi időben a takarítóipar egy dinamikusan fejlődő ágazat lett. Leggyakrabban a nők töltik be ezt a munkakört. A munkavégzés általában rendszertelen időbeosztásban történik, gyakran csak átmeneti jelleggel.

... tovább

 
Biológiai anyagok

Forrás: http://osha.europa.eu

Ezen anyagok több ágazatban is előfordulnak, vagy előfordulhatnak. Ezen anyagokhoz tartoznak a vírusok, baktériumok, gombák, valamint a paraziták. Ezek osztályozási rendszere az egészségügyi kockázataikon alapul.

... tovább

 
Összes hír megtekintése munkavédelem és tűzvédelem témában
Szabályzatok készítése
Munkavédelmi szabályzat, egyéni védőeszköz szabályzat, tűzvédelmi szabályzat, tűzveszélyességi osztályba sorolás, tűzriadó- kimenekítési terv készítése
Kockázatértékelés
Új kockázatértékelés, kockázatértékelés felülvizsgálata, kémiai kockázatértékelés, biológiai kockázatértékelés. Jogszabályokban meghatározott dokumentáció elkészítése.
Kérjen ajánlatot most!
Töltse ki rövid ajánlatkérő ívünket, hogy elküldhessük ajánlatunkat! Személyre szabott megoldásokkal és kedvező árakkal várjuk Önöket munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem területén!
Aktuális hírek, események, esettanulmányok
Kémiai biztonság

Forrás: http://katasztrofavedelem.hu

Az idei évet a "Kémia Nemzetközi Évének" nyilvánította az ENSZ 63. Közgyűlése. Ezzel összefüggésben került megrendezésre a "Kémiai Biztonság Napja" konferencia az Országos Kémai Biztonsági Intézet által december8-án.

tovább

Egészségvédelem az egészségügyben

Forrás: http://munkabiztonsaglap.hu

Az egészségügyi ágazatban dolgozók esetében több, különféle kockázat fordulhat és fordul elő a mindennapi tevékenységük ellátása során.

tovább

Vízi, vasúti és légi közlekedés munkavédelem szempontú vonatkozásai

Forrás: http://osha.europa.eu

Az ezen ágazatokban dolgozókat érintő kockázatok kezelése nem egyszerű feladat a munkakörök és a kockázatok különbözősége miatt.

tovább

A 2011. évi fotópályázat nyertesei

Forrás: http://osha.europa.eu

A fotópályázat témája a munkahelyi biztonság és egészségvédelem volt. Az első helyezettnek járó díjat Krzysztof Maksymowich kapta lengyelországból. Alkotásának címe a Varrónó.

tovább

Egészséges Munkahelyek Filmdíj: Kihirdették a nyertest

Forrás: http://osha.europa.eu

Az Európai Munkahelyi Biztonsági és Egészségvédelmi Ügynökség immáron harmadik alkalommal adta át az Egészséges Munkahelyek Filmdíjat.

tovább

< 1234567891011121314151617181920212223242526>

 

 

 

munkavédelem | tűzvédelem | kockázatértékelés | tűzvédelmi szabályzat | munkavédelmi oktatás | munkakörnyezeti mérés | munkavédelem cégeknek | tűzvédelmi oktatás | munkavédelem partnerek

környezetvédelem | környezetvédelmi szabályzat | környezetvédelmi oktatás | hulladékgazdálkodási szabályzat | munkavédelem vállalkozásoknak | profi munkavédelem

MEBIZ Szolgáltató Bt. 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 76. II.- 2465 Ráckeresztúr, Petőfi u. 50. - Tel: +36 30 373 5531

  - weblapkészítés-
Copyright © 2011 MEBIZ - Munkavédelem, tűzvédelem, kockázatértékelés, tűzvédelmi szabályzat, munkavédelmi oktatás, munkavédelem cégeknek, munkavédelem felsőfokon