Munkavédelem, Egészségvédelem, Biztonság

Munkavédelem és tűzvédelem aktuális hírei, eseményei

Takarítói munkakör

Forrás: http://osha.europa.eu

Ez a munkaág nagyon sok munkavállalót foglalkoztat Európa-szerte. Minden munkahelyen végeznek takarítást. Az utóbbi időben a takarítóipar egy dinamikusan fejlődő ágazat lett. Leggyakrabban a nők töltik be ezt a munkakört. A munkavégzés általában rendszertelen időbeosztásban történik, gyakran csak átmeneti jelleggel.

... tovább

 
Biológiai anyagok

Forrás: http://osha.europa.eu

Ezen anyagok több ágazatban is előfordulnak, vagy előfordulhatnak. Ezen anyagokhoz tartoznak a vírusok, baktériumok, gombák, valamint a paraziták. Ezek osztályozási rendszere az egészségügyi kockázataikon alapul.

... tovább

 
Összes hír megtekintése munkavédelem és tűzvédelem témában
Szabályzatok készítése
Munkavédelmi szabályzat, egyéni védőeszköz szabályzat, tűzvédelmi szabályzat, tűzveszélyességi osztályba sorolás, tűzriadó- kimenekítési terv készítése
Kockázatértékelés
Új kockázatértékelés, kockázatértékelés felülvizsgálata, kémiai kockázatértékelés, biológiai kockázatértékelés. Jogszabályokban meghatározott dokumentáció elkészítése.
Kérjen ajánlatot most!
Töltse ki rövid ajánlatkérő ívünket, hogy elküldhessük ajánlatunkat! Személyre szabott megoldásokkal és kedvező árakkal várjuk Önöket munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem területén!
Aktuális hírek, események, esettanulmányok
A nők munkahelyi egészségvédelme

Forrás: http://osha.europa.eu

Az EU foglalkoztatotti létszámának 45%-a nő. A női munkavállalók esetében a férfiakhoz képest eltérő kockázatfelmérési és kezelési szempontokat kellhet figyelembe venni.

tovább

Irányelvek a munkabiztonság és egészségvédelem területére

Forrás: http://osha.europa.eu

A munkavállalók védelmére irányelvek vannak megfogalmazva. A kockázatok kezelése vonatkozásában a 89/391/EGK keretirányelv tartalmazza a fő alapelveket.

tovább

Vállalatirányítási vonatkozások a munkabiztonságban és az egészségvédelemben

Forrás: http://osha.europa.eu

A mozgó járművekkel, gépjárművekkel való munkavégzés esetében nehezebb feladatot jelent a kockázatok kezelése. A közúti balesetek nagy része megelőzhető, ha megtörténik a kockázatok feltárása, a kockázatértékelés, valamint a kockázatok megfelelő eszközökkel és szintre történő csökkentése, vagy megszüntetése.

tovább

A közúti gépjárművezetőket érhető kockázatok

Forrás: http://osha.europa.eu

Kockázati tényezőként jelennek meg a rezgés, a hosszú időn át egy helyben történő ülés, kézzel történő anyagmozgatás, zaj, por expozíció, valamint az ergonómia korlátozott mivolta is.

tovább

Egészségfejlesztés a munkahelyeken

Forrás: http://osha.europa.eu

Az egészségfejlesztés mind a munkáltatók, a munkavállalók és valójában a társadalom közös munkálkodása a dolgozó emberek egészségének fejlesztésére. Nem kevés pozitív vonatkozása van a munkahelyekre, a munkavégzésre nézve is, ha a munkavállalók egészségesek és jó a közérzetük.

tovább

< 1234567891011121314151617181920212223242526>

 

 

 

munkavédelem | tűzvédelem | kockázatértékelés | tűzvédelmi szabályzat | munkavédelmi oktatás | munkakörnyezeti mérés | munkavédelem cégeknek | tűzvédelmi oktatás | munkavédelem partnerek

környezetvédelem | környezetvédelmi szabályzat | környezetvédelmi oktatás | hulladékgazdálkodási szabályzat | munkavédelem vállalkozásoknak | profi munkavédelem

MEBIZ Szolgáltató Bt. 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 76. II.- 2465 Ráckeresztúr, Petőfi u. 50. - Tel: +36 30 373 5531

  - weblapkészítés-
Copyright © 2011 MEBIZ - Munkavédelem, tűzvédelem, kockázatértékelés, tűzvédelmi szabályzat, munkavédelmi oktatás, munkavédelem cégeknek, munkavédelem felsőfokon