Munkavédelem, Egészségvédelem, Biztonság

Munkavédelem és tűzvédelem aktuális hírei, eseményei

Takarítói munkakör

Forrás: http://osha.europa.eu

Ez a munkaág nagyon sok munkavállalót foglalkoztat Európa-szerte. Minden munkahelyen végeznek takarítást. Az utóbbi időben a takarítóipar egy dinamikusan fejlődő ágazat lett. Leggyakrabban a nők töltik be ezt a munkakört. A munkavégzés általában rendszertelen időbeosztásban történik, gyakran csak átmeneti jelleggel.

... tovább

 
Biológiai anyagok

Forrás: http://osha.europa.eu

Ezen anyagok több ágazatban is előfordulnak, vagy előfordulhatnak. Ezen anyagokhoz tartoznak a vírusok, baktériumok, gombák, valamint a paraziták. Ezek osztályozási rendszere az egészségügyi kockázataikon alapul.

... tovább

 
Összes hír megtekintése munkavédelem és tűzvédelem témában
Szabályzatok készítése
Munkavédelmi szabályzat, egyéni védőeszköz szabályzat, tűzvédelmi szabályzat, tűzveszélyességi osztályba sorolás, tűzriadó- kimenekítési terv készítése
Kockázatértékelés
Új kockázatértékelés, kockázatértékelés felülvizsgálata, kémiai kockázatértékelés, biológiai kockázatértékelés. Jogszabályokban meghatározott dokumentáció elkészítése.
Kérjen ajánlatot most!
Töltse ki rövid ajánlatkérő ívünket, hogy elküldhessük ajánlatunkat! Személyre szabott megoldásokkal és kedvező árakkal várjuk Önöket munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem területén!
Aktuális hírek, események, esettanulmányok
Európai Helyes Gyakorlat Díj díjátadó ünnepség Budapesten

Forrás: http://osha.europa.eu

Az Uniós elnökségünk keretében zajlott le a 10. Európai Helyes Gyakorlat díj díjátadó ünnepsége Budapesten. A rendezvényen az Európai Munkavédelmi Ügynökség (EU-OSHA) nyolc szervezetet, illetőleg vállalkozást díjazott.

tovább

Egészséges Munkahely Filmdíj 2011

Forrás: http://osha.europa.eu

Az Európai Munkavédelmi Ügynökség (EU-OSHA) felhívása alapján a díjra olyan dokumentumfilmekkel lehet pályázni, amelyek a munkahelyeken megjelenhető kockázatokról, egészséggel és biztonsággal, vagy akár a munkavállalók jogaival, illetve a gazdasági és politikai változások munkavégzéssel való kapcsolatával foglalkoznak. A fő lényeg, hogy a film egyedi és kreatív legyen.

tovább

Húszezer munkahelyi baleset történt tavaly hazánkban

Forrás: http://www.privatbankar.hu

Mintegy 20 ezer bejelentett munkahelyi baleset történt 2010-ben Magyarországon, amelyből 95 volt halálos - közölte Bakos József, az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség (OMMF) elnöke Baktalórántházán.

tovább

Megnőtt a munkabalesetek száma

Forrás: erdely.ma

A Munkavédelem Nemzetközi Világnapja alkalmából az Országos Munkaügyi Igazgatóság felmérést készített az elmúlt öt esztendő munkabaleseteiről. Ebből kiderül, hogy az utóbbi fél évtizedben 2006 volt a legveszélyesebb, 2009 pedig a legbiztonságosabb év.

tovább

< 1234567891011121314151617181920212223242526>

 

 

 

munkavédelem | tűzvédelem | kockázatértékelés | tűzvédelmi szabályzat | munkavédelmi oktatás | munkakörnyezeti mérés | munkavédelem cégeknek | tűzvédelmi oktatás | munkavédelem partnerek

környezetvédelem | környezetvédelmi szabályzat | környezetvédelmi oktatás | hulladékgazdálkodási szabályzat | munkavédelem vállalkozásoknak | profi munkavédelem

MEBIZ Szolgáltató Bt. 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 76. II.- 2465 Ráckeresztúr, Petőfi u. 50. - Tel: +36 30 373 5531

  - weblapkészítés-
Copyright © 2011 MEBIZ - Munkavédelem, tűzvédelem, kockázatértékelés, tűzvédelmi szabályzat, munkavédelmi oktatás, munkavédelem cégeknek, munkavédelem felsőfokon