Munkavédelem, Egészségvédelem, Biztonság

Munkavédelem és tűzvédelem aktuális hírei, eseményei

Takarítói munkakör

Forrás: http://osha.europa.eu

Ez a munkaág nagyon sok munkavállalót foglalkoztat Európa-szerte. Minden munkahelyen végeznek takarítást. Az utóbbi időben a takarítóipar egy dinamikusan fejlődő ágazat lett. Leggyakrabban a nők töltik be ezt a munkakört. A munkavégzés általában rendszertelen időbeosztásban történik, gyakran csak átmeneti jelleggel.

... tovább

 
Biológiai anyagok

Forrás: http://osha.europa.eu

Ezen anyagok több ágazatban is előfordulnak, vagy előfordulhatnak. Ezen anyagokhoz tartoznak a vírusok, baktériumok, gombák, valamint a paraziták. Ezek osztályozási rendszere az egészségügyi kockázataikon alapul.

... tovább

 
Összes hír megtekintése munkavédelem és tűzvédelem témában
Szabályzatok készítése
Munkavédelmi szabályzat, egyéni védőeszköz szabályzat, tűzvédelmi szabályzat, tűzveszélyességi osztályba sorolás, tűzriadó- kimenekítési terv készítése
Kockázatértékelés
Új kockázatértékelés, kockázatértékelés felülvizsgálata, kémiai kockázatértékelés, biológiai kockázatértékelés. Jogszabályokban meghatározott dokumentáció elkészítése.
Kérjen ajánlatot most!
Töltse ki rövid ajánlatkérő ívünket, hogy elküldhessük ajánlatunkat! Személyre szabott megoldásokkal és kedvező árakkal várjuk Önöket munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem területén!
Aktuális hírek, események, esettanulmányok
Péntekig II. hőségriasztási fokozat az ország területére

Forrás: http://www.katasztrofavedelem.hu

A megbízott országos tisztifőorvos, Dr. Paller Judit péntekig II. riasztási fokozatot rendelt el az OMSZ előrejelzése alapján. Az ideiglenes enyhülés után újra melegedés várható a légkörben. Szerdán, elsősorban a nagyobb városokban a napi középérték a 27 fokot is eléri.

tovább

Tűzgyújtási tilalom az országban

Forrás: http://www.katasztrofavedelem.hu

Hazánkban az egyre erősödő meleg és a csapadék hiánya miatt úgynevezett fokozott tűzveszély alakult ki. Ennek eredményeképpen az erdők területén valamint a területeik határától számítva 200 m-es sávon belül a vidékfejlesztési miniszter általános tűzgyújtási tilalmat rendelt el átmeneti időre 2011. Július 8.-ától kezdődően.

tovább

Christa Sedlatscheket nevezték ki az igazgatótanács által az ügynökség következő igazgatójának

Forrás: http://osha.europa.eu

2011. Június 29-én az igazgatótanács a brüsszeli ülésén Dr. Sedlatscheket választotta ki egy, az Európai Bizottság által felállított jelöltlistáról.

tovább

Az egészséges munkahelyek igen fontos szerepet játszanak a fenntartható gazdasági fellendülésben

Forrás: http://osha.europa.eu

Európának a gazdasági válságból való kezdődő kilábalása ellenére az EU-OSHA szerint az európai munkaerő jóléte nélkülözhetetlen a fenntartható gazdasági fellendülés vonatkozásában.

tovább

EU-Harc a dohány ellen: Az Európai Bizottság egy Pán-Európai kampányt indít

Forrás: http://osha.europa.eu

Az Ex-dohányosok megállíthatatlanok. Ez a szlogenje az egész EU-t átfogó kampánynak, amely Június 16-án indult. A dohány az egyetlen legnagyobb oka az elkerülhető betegségnek az EU-ban és a becsült oka az évenkénti több, mint 650 000 ember halálának. 3 emberből egy dohányzik.

tovább

< 1234567891011121314151617181920212223242526>

 

 

 

munkavédelem | tűzvédelem | kockázatértékelés | tűzvédelmi szabályzat | munkavédelmi oktatás | munkakörnyezeti mérés | munkavédelem cégeknek | tűzvédelmi oktatás | munkavédelem partnerek

környezetvédelem | környezetvédelmi szabályzat | környezetvédelmi oktatás | hulladékgazdálkodási szabályzat | munkavédelem vállalkozásoknak | profi munkavédelem

MEBIZ Szolgáltató Bt. 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 76. II.- 2465 Ráckeresztúr, Petőfi u. 50. - Tel: +36 30 373 5531

  - weblapkészítés-
Copyright © 2011 MEBIZ - Munkavédelem, tűzvédelem, kockázatértékelés, tűzvédelmi szabályzat, munkavédelmi oktatás, munkavédelem cégeknek, munkavédelem felsőfokon