Munkavédelem, Egészségvédelem, Biztonság

Munkavédelem és tűzvédelem aktuális hírei, eseményei

Takarítói munkakör

Forrás: http://osha.europa.eu

Ez a munkaág nagyon sok munkavállalót foglalkoztat Európa-szerte. Minden munkahelyen végeznek takarítást. Az utóbbi időben a takarítóipar egy dinamikusan fejlődő ágazat lett. Leggyakrabban a nők töltik be ezt a munkakört. A munkavégzés általában rendszertelen időbeosztásban történik, gyakran csak átmeneti jelleggel.

... tovább

 
Biológiai anyagok

Forrás: http://osha.europa.eu

Ezen anyagok több ágazatban is előfordulnak, vagy előfordulhatnak. Ezen anyagokhoz tartoznak a vírusok, baktériumok, gombák, valamint a paraziták. Ezek osztályozási rendszere az egészségügyi kockázataikon alapul.

... tovább

 
Összes hír megtekintése munkavédelem és tűzvédelem témában
Szabályzatok készítése
Munkavédelmi szabályzat, egyéni védőeszköz szabályzat, tűzvédelmi szabályzat, tűzveszélyességi osztályba sorolás, tűzriadó- kimenekítési terv készítése
Kockázatértékelés
Új kockázatértékelés, kockázatértékelés felülvizsgálata, kémiai kockázatértékelés, biológiai kockázatértékelés. Jogszabályokban meghatározott dokumentáció elkészítése.
Kérjen ajánlatot most!
Töltse ki rövid ajánlatkérő ívünket, hogy elküldhessük ajánlatunkat! Személyre szabott megoldásokkal és kedvező árakkal várjuk Önöket munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem területén!
Aktuális hírek, események, esettanulmányok
A munkavédelem és oktatás kapcsolata: Kezdje időben, dolgozzon biztonságban

Forrás: http://munkabiztonsaglap.hu

Ahogy a cím is mutatja, fontos, hogy a munkavédelem megismertetése már fiatal korban elkezdődjön, hogy a fiatalok, azaz a majdani munkavállalók már egy egészség és biztonságtudatos szemlélettel álljanak munkába.

tovább

A váz-és izomrendszeri megbetegedésekről

Forrás: http://osha.europa.eu

A fentebbi kifejezés az izmokat, ízületeket, inakat, szalagokat, csontokat és idekeket érinti. Ezek a megbetegedések a legtöbb esetben hosszabb idő leforgása alatt alakulnak ki.

tovább

Munkahelyi klíma

Forrás: http://munkabiztonsaglap.hu

3 szempontból kell vizsgálni a munkahelyi klímát. A szükséges levegőmennyiség egy főre vonatkoztatva, a másik a munkahelyi hőmérséklet és a légmozgás m/s-ban kifejezve. Egy képernyős munkahelyen például 30 m3 friss levegőt kell biztosítani munkavállalónként és óránként.

tovább

Társasházak tűzvédelme

Forrás: http://munkabiztonsaglap.hu

A tűzvédelem nagyon fontos a társasházak vonatkozásában is. Minden lakónak ismernie kell a tűzvédelmi vonatkozású teendőit, a tűzmegelőzési és a veszélyhelyzetben végzendő feladatait.

tovább

Kockázatfelmérés, kockázatértékelés

Forrás: http://munkabiztonsaglap.hu

A kockázatok felmérése és mennyiségi, valamint minőségi értékelése nagyon fontos egy vállalkozás teendői között a munkavédelem vonatkozásában. Először is nézzük, mi is az a kockázat?

tovább

< 1234567891011121314151617181920212223242526>

 

 

 

munkavédelem | tűzvédelem | kockázatértékelés | tűzvédelmi szabályzat | munkavédelmi oktatás | munkakörnyezeti mérés | munkavédelem cégeknek | tűzvédelmi oktatás | munkavédelem partnerek

környezetvédelem | környezetvédelmi szabályzat | környezetvédelmi oktatás | hulladékgazdálkodási szabályzat | munkavédelem vállalkozásoknak | profi munkavédelem

MEBIZ Szolgáltató Bt. 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 76. II.- 2465 Ráckeresztúr, Petőfi u. 50. - Tel: +36 30 373 5531

  - weblapkészítés-
Copyright © 2011 MEBIZ - Munkavédelem, tűzvédelem, kockázatértékelés, tűzvédelmi szabályzat, munkavédelmi oktatás, munkavédelem cégeknek, munkavédelem felsőfokon