Munkavédelem, Egészségvédelem, Biztonság

Munkavédelem és tűzvédelem aktuális hírei, eseményei

Takarítói munkakör

Forrás: http://osha.europa.eu

Ez a munkaág nagyon sok munkavállalót foglalkoztat Európa-szerte. Minden munkahelyen végeznek takarítást. Az utóbbi időben a takarítóipar egy dinamikusan fejlődő ágazat lett. Leggyakrabban a nők töltik be ezt a munkakört. A munkavégzés általában rendszertelen időbeosztásban történik, gyakran csak átmeneti jelleggel.

... tovább

 
Biológiai anyagok

Forrás: http://osha.europa.eu

Ezen anyagok több ágazatban is előfordulnak, vagy előfordulhatnak. Ezen anyagokhoz tartoznak a vírusok, baktériumok, gombák, valamint a paraziták. Ezek osztályozási rendszere az egészségügyi kockázataikon alapul.

... tovább

 
Összes hír megtekintése munkavédelem és tűzvédelem témában
Szabályzatok készítése
Munkavédelmi szabályzat, egyéni védőeszköz szabályzat, tűzvédelmi szabályzat, tűzveszélyességi osztályba sorolás, tűzriadó- kimenekítési terv készítése
Kockázatértékelés
Új kockázatértékelés, kockázatértékelés felülvizsgálata, kémiai kockázatértékelés, biológiai kockázatértékelés. Jogszabályokban meghatározott dokumentáció elkészítése.
Kérjen ajánlatot most!
Töltse ki rövid ajánlatkérő ívünket, hogy elküldhessük ajánlatunkat! Személyre szabott megoldásokkal és kedvező árakkal várjuk Önöket munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem területén!
Aktuális hírek, események, esettanulmányok
Tanácsok szülők számára a munkabiztonsággal kapcsolatban

Forrás: http://osha.europa.eu

Szülőként is lehet tenni a gyermek munahelyi biztonságának elősegítése érdekében. A munkáltatók jogszabály általi felelőssége a fiatal munkavállalók védelme. Hogyan lehet segíteni szülőként a leendő munkavállaló gyermekeknek?

tovább

Fiatalok a munkahelyen

Forrás: http://osha.europa.eu

Ez a csoport különösen veszélyeztetettnek számít a munkahelyeken

Európai statisztikák alapján a 18-24 év közötti munkavállalók esetében a sérülések valószínűsége a munkahelyeken 50%-kal nagyobb, mint az idősebb kollégáik esetében.

tovább

A nők munkahelyi egészségvédelme

Forrás: http://osha.europa.eu

Az EU foglalkoztatotti létszámának 45%-a nő. A női munkavállalók esetében a férfiakhoz képest eltérő kockázatfelmérési és kezelési szempontokat kellhet figyelembe venni.

tovább

Irányelvek a munkabiztonság és egészségvédelem területére

Forrás: http://osha.europa.eu

A munkavállalók védelmére irányelvek vannak megfogalmazva. A kockázatok kezelése vonatkozásában a 89/391/EGK keretirányelv tartalmazza a fő alapelveket.

tovább

Vállalatirányítási vonatkozások a munkabiztonságban és az egészségvédelemben

Forrás: http://osha.europa.eu

A mozgó járművekkel, gépjárművekkel való munkavégzés esetében nehezebb feladatot jelent a kockázatok kezelése. A közúti balesetek nagy része megelőzhető, ha megtörténik a kockázatok feltárása, a kockázatértékelés, valamint a kockázatok megfelelő eszközökkel és szintre történő csökkentése, vagy megszüntetése.

tovább

< 1234567891011121314151617181920212223242526>

 

 

 

munkavédelem | tűzvédelem | kockázatértékelés | tűzvédelmi szabályzat | munkavédelmi oktatás | munkakörnyezeti mérés | munkavédelem cégeknek | tűzvédelmi oktatás | munkavédelem partnerek

környezetvédelem | környezetvédelmi szabályzat | környezetvédelmi oktatás | hulladékgazdálkodási szabályzat | munkavédelem vállalkozásoknak | profi munkavédelem

MEBIZ Szolgáltató Bt. 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 76. II.- 2465 Ráckeresztúr, Petőfi u. 50. - Tel: +36 30 373 5531

  - weblapkészítés-
Copyright © 2011 MEBIZ - Munkavédelem, tűzvédelem, kockázatértékelés, tűzvédelmi szabályzat, munkavédelmi oktatás, munkavédelem cégeknek, munkavédelem felsőfokon