Munkavédelem, Egészségvédelem, Biztonság

Munkavédelem és tűzvédelem aktuális hírei, eseményei

Takarítói munkakör

Forrás: http://osha.europa.eu

Ez a munkaág nagyon sok munkavállalót foglalkoztat Európa-szerte. Minden munkahelyen végeznek takarítást. Az utóbbi időben a takarítóipar egy dinamikusan fejlődő ágazat lett. Leggyakrabban a nők töltik be ezt a munkakört. A munkavégzés általában rendszertelen időbeosztásban történik, gyakran csak átmeneti jelleggel.

... tovább

 
Biológiai anyagok

Forrás: http://osha.europa.eu

Ezen anyagok több ágazatban is előfordulnak, vagy előfordulhatnak. Ezen anyagokhoz tartoznak a vírusok, baktériumok, gombák, valamint a paraziták. Ezek osztályozási rendszere az egészségügyi kockázataikon alapul.

... tovább

 
Összes hír megtekintése munkavédelem és tűzvédelem témában
Szabályzatok készítése
Munkavédelmi szabályzat, egyéni védőeszköz szabályzat, tűzvédelmi szabályzat, tűzveszélyességi osztályba sorolás, tűzriadó- kimenekítési terv készítése
Kockázatértékelés
Új kockázatértékelés, kockázatértékelés felülvizsgálata, kémiai kockázatértékelés, biológiai kockázatértékelés. Jogszabályokban meghatározott dokumentáció elkészítése.
Kérjen ajánlatot most!
Töltse ki rövid ajánlatkérő ívünket, hogy elküldhessük ajánlatunkat! Személyre szabott megoldásokkal és kedvező árakkal várjuk Önöket munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem területén!
Aktuális hírek, események, esettanulmányok
A munka és a magánélet egyensúlya

Forrás: http://osha.europa.eu

Az elmúlt évtizedekben mind a férfiak, mind a nők esetében növekedés tapasztalható az igényekben a szabadidő, a munka világa és a háztartási igények alapján.

tovább

Balesetmegelőzés: Csúszás, botlás, esésveszély

Forrás: http://osha.europa.eu

Minden típusú munkavégzésnél a botlások, csúszások, esések okozzák a munkabalesetek nagy részét. Megfelelő preventív intézkedésekkel minimálisra csökkenthetők ezen kockázati tényezők.

tovább

Egészséges Munkahelyek Kampány 2012-2013

Forrás: http://osha.europa.eu

Az idei évben is kampányt indít az Európai Munkahelyi Biztonsági és Egészségvédelmi Ügynökség, amely az "Együtt a kockázatok megelőzéséért" címet fogja viselni.

tovább

Munkahelyi zaj

Forrás: http://osha.europa.eu

A zaj azon kockázati tényezők közé tartozik, amelynek nagyon sok munkavállaló, sok munkahelyen van kitéve a mindennapi munkavégzéssel összefüggésben.

tovább

45/2011 (XII. 7.) BM rendelet

Forrás: http://munkabiztonsaglap.hu

A rendelet tárgyát a tűzvédelmi szakvizsgához kötött foglalkozási ágak, illetve munkakörök, oktatásszervezés, valamint a szakvizsga szabályai képezik.

tovább

< 1234567891011121314151617181920212223242526>

 

 

 

munkavédelem | tűzvédelem | kockázatértékelés | tűzvédelmi szabályzat | munkavédelmi oktatás | munkakörnyezeti mérés | munkavédelem cégeknek | tűzvédelmi oktatás | munkavédelem partnerek

környezetvédelem | környezetvédelmi szabályzat | környezetvédelmi oktatás | hulladékgazdálkodási szabályzat | munkavédelem vállalkozásoknak | profi munkavédelem

MEBIZ Szolgáltató Bt. 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 76. II.- 2465 Ráckeresztúr, Petőfi u. 50. - Tel: +36 30 373 5531

  - weblapkészítés-
Copyright © 2011 MEBIZ - Munkavédelem, tűzvédelem, kockázatértékelés, tűzvédelmi szabályzat, munkavédelmi oktatás, munkavédelem cégeknek, munkavédelem felsőfokon