Munkavédelem, Egészségvédelem, Biztonság

Munkavédelem és tűzvédelem aktuális hírei, eseményei

Takarítói munkakör

Forrás: http://osha.europa.eu

Ez a munkaág nagyon sok munkavállalót foglalkoztat Európa-szerte. Minden munkahelyen végeznek takarítást. Az utóbbi időben a takarítóipar egy dinamikusan fejlődő ágazat lett. Leggyakrabban a nők töltik be ezt a munkakört. A munkavégzés általában rendszertelen időbeosztásban történik, gyakran csak átmeneti jelleggel.

... tovább

 
Biológiai anyagok

Forrás: http://osha.europa.eu

Ezen anyagok több ágazatban is előfordulnak, vagy előfordulhatnak. Ezen anyagokhoz tartoznak a vírusok, baktériumok, gombák, valamint a paraziták. Ezek osztályozási rendszere az egészségügyi kockázataikon alapul.

... tovább

 
Összes hír megtekintése munkavédelem és tűzvédelem témában
Szabályzatok készítése
Munkavédelmi szabályzat, egyéni védőeszköz szabályzat, tűzvédelmi szabályzat, tűzveszélyességi osztályba sorolás, tűzriadó- kimenekítési terv készítése
Kockázatértékelés
Új kockázatértékelés, kockázatértékelés felülvizsgálata, kémiai kockázatértékelés, biológiai kockázatértékelés. Jogszabályokban meghatározott dokumentáció elkészítése.
Kérjen ajánlatot most!
Töltse ki rövid ajánlatkérő ívünket, hogy elküldhessük ajánlatunkat! Személyre szabott megoldásokkal és kedvező árakkal várjuk Önöket munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem területén!
Aktuális hírek, események, esettanulmányok
Munkavédelmi oktatás

Forrás: http://munkabiztonsaglap.hu

Az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzéshez elengedhetetlen, hogy a munkavállalók munkavédelmi oktatás keretében a munkába állásukkor, az általuk használt munkaeszköz(ök) átalakításakor, új munkaeszköz üzembe helyezése esetén, munkahelyük, vagy munkakörük megváltozása esetén, új munkatechnológia bevezetésekor megismerjék és elsajátítsák az ehhez szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket.

tovább

Munkavédelem a mezőgazdaságban

Forrás: http://osha.europa.eu

A mezőgazdaság és erdőgazdálkodás ágazatoknak is jelentős szerep jut Európa politikai és gazdasági életében. Az európai országok földrajzi és kulturális különbözőségei miatt eltérések mutatkoznak mind a termények, mind az állatállomány vonatkozásában.

tovább

Kockázatértékelés

Forrás: http://osha.europa.eu

A kockázatértékelés európai szemlélettel is a legfontosabb eleme a munkahelyi balesetek, valamint a foglalkozási megbetegedések megelőzésének. Amennyiben nem készül kockázatértékelés, vagy nem megfelelően készül el, úgy nem lehet az előfordulható veszélyeknek megfelelő preventív intézkedéseket megtenni.

tovább

Munkavédelem, kockázatértékelés

Forrás: http://munkabiztonsaglap.hu

A munkavédelem feladata és legfőbb célja az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés személyi, tárgyi és szervezeti feltételeinek szabályozása. Ezen feladat és cél a szervezett keretek között munkát végzőkre vonatkozik.

tovább

Tűzvédelmi szabályzat

Forrás: http://munkabiztonsaglap.hu

A tűzvédelmi szabályzat célja és feladata, hogy rögzítse a tűzvédelemmel kapcsolatos előírásokat, használati szabályokat, adott létesítményre, szabadtérre vonatkozóan.

tovább

< 1234567891011121314151617181920212223242526>

 

 

 

munkavédelem | tűzvédelem | kockázatértékelés | tűzvédelmi szabályzat | munkavédelmi oktatás | munkakörnyezeti mérés | munkavédelem cégeknek | tűzvédelmi oktatás | munkavédelem partnerek

környezetvédelem | környezetvédelmi szabályzat | környezetvédelmi oktatás | hulladékgazdálkodási szabályzat | munkavédelem vállalkozásoknak | profi munkavédelem

MEBIZ Szolgáltató Bt. 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 76. II.- 2465 Ráckeresztúr, Petőfi u. 50. - Tel: +36 30 373 5531

  - weblapkészítés-
Copyright © 2011 MEBIZ - Munkavédelem, tűzvédelem, kockázatértékelés, tűzvédelmi szabályzat, munkavédelmi oktatás, munkavédelem cégeknek, munkavédelem felsőfokon