Munkavédelem, Egészségvédelem, Biztonság

Munkavédelem és tűzvédelem aktuális hírei, eseményei

Takarítói munkakör

Forrás: http://osha.europa.eu

Ez a munkaág nagyon sok munkavállalót foglalkoztat Európa-szerte. Minden munkahelyen végeznek takarítást. Az utóbbi időben a takarítóipar egy dinamikusan fejlődő ágazat lett. Leggyakrabban a nők töltik be ezt a munkakört. A munkavégzés általában rendszertelen időbeosztásban történik, gyakran csak átmeneti jelleggel.

... tovább

 
Biológiai anyagok

Forrás: http://osha.europa.eu

Ezen anyagok több ágazatban is előfordulnak, vagy előfordulhatnak. Ezen anyagokhoz tartoznak a vírusok, baktériumok, gombák, valamint a paraziták. Ezek osztályozási rendszere az egészségügyi kockázataikon alapul.

... tovább

 
Összes hír megtekintése munkavédelem és tűzvédelem témában
Szabályzatok készítése
Munkavédelmi szabályzat, egyéni védőeszköz szabályzat, tűzvédelmi szabályzat, tűzveszélyességi osztályba sorolás, tűzriadó- kimenekítési terv készítése
Kockázatértékelés
Új kockázatértékelés, kockázatértékelés felülvizsgálata, kémiai kockázatértékelés, biológiai kockázatértékelés. Jogszabályokban meghatározott dokumentáció elkészítése.
Kérjen ajánlatot most!
Töltse ki rövid ajánlatkérő ívünket, hogy elküldhessük ajánlatunkat! Személyre szabott megoldásokkal és kedvező árakkal várjuk Önöket munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem területén!
Aktuális hírek, események, esettanulmányok
Határértékek a foglalkozási expozíció vonatkozásában

Forrás: http://osha.europa.eu

Az expozíciós határérték egy adott anyag maximálisan megengedhető koncentrációjának meghatározását takarja. Az EU határozza meg a határértékeket, de minegyik tagállam saját határértékeket ír elő, amelyek akár szigorúbbak is lehetnek az EU által meghatározottaknál.

tovább

A REACH

Forrás: http://osha.europa.eu

A kifejezés a vegyi anyagok regisztrálására, értékelésére, valamint azok engedélyezésére vonatkozó új és egységes szisztéma. A vegyi anyagokkal kapcsolatos információkat az egész gyártási folyamatuk alatt biztosítani kell a fellépő kockázatok és kezelési módjukat is beleértve.

tovább

Veszélyes anyagok

Forrás: http://osha.europa.eu

Azon folyékony, gáz, vagy szilárd halmazállapotú anyagok tartoznak ide, amelyek veszélyeztetik a munkavállalók egészségét és biztonságát. Ezek valamilyen formában és valamekkora mennyiségben csaknem minden munkahelyen előfordulnak.

tovább

Tanácsok szülők számára a munkabiztonsággal kapcsolatban

Forrás: http://osha.europa.eu

Szülőként is lehet tenni a gyermek munahelyi biztonságának elősegítése érdekében. A munkáltatók jogszabály általi felelőssége a fiatal munkavállalók védelme. Hogyan lehet segíteni szülőként a leendő munkavállaló gyermekeknek?

tovább

Fiatalok a munkahelyen

Forrás: http://osha.europa.eu

Ez a csoport különösen veszélyeztetettnek számít a munkahelyeken

Európai statisztikák alapján a 18-24 év közötti munkavállalók esetében a sérülések valószínűsége a munkahelyeken 50%-kal nagyobb, mint az idősebb kollégáik esetében.

tovább

< 1234567891011121314151617181920212223242526>

 

 

 

munkavédelem | tűzvédelem | kockázatértékelés | tűzvédelmi szabályzat | munkavédelmi oktatás | munkakörnyezeti mérés | munkavédelem cégeknek | tűzvédelmi oktatás | munkavédelem partnerek

környezetvédelem | környezetvédelmi szabályzat | környezetvédelmi oktatás | hulladékgazdálkodási szabályzat | munkavédelem vállalkozásoknak | profi munkavédelem

MEBIZ Szolgáltató Bt. 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 76. II.- 2465 Ráckeresztúr, Petőfi u. 50. - Tel: +36 30 373 5531

  - weblapkészítés-
Copyright © 2011 MEBIZ - Munkavédelem, tűzvédelem, kockázatértékelés, tűzvédelmi szabályzat, munkavédelmi oktatás, munkavédelem cégeknek, munkavédelem felsőfokon