Munkavédelem, Egészségvédelem, Biztonság

Munkavédelem és tűzvédelem aktuális hírei, eseményei

Takarítói munkakör

Forrás: http://osha.europa.eu

Ez a munkaág nagyon sok munkavállalót foglalkoztat Európa-szerte. Minden munkahelyen végeznek takarítást. Az utóbbi időben a takarítóipar egy dinamikusan fejlődő ágazat lett. Leggyakrabban a nők töltik be ezt a munkakört. A munkavégzés általában rendszertelen időbeosztásban történik, gyakran csak átmeneti jelleggel.

... tovább

 
Biológiai anyagok

Forrás: http://osha.europa.eu

Ezen anyagok több ágazatban is előfordulnak, vagy előfordulhatnak. Ezen anyagokhoz tartoznak a vírusok, baktériumok, gombák, valamint a paraziták. Ezek osztályozási rendszere az egészségügyi kockázataikon alapul.

... tovább

 
Összes hír megtekintése munkavédelem és tűzvédelem témában
Szabályzatok készítése
Munkavédelmi szabályzat, egyéni védőeszköz szabályzat, tűzvédelmi szabályzat, tűzveszélyességi osztályba sorolás, tűzriadó- kimenekítési terv készítése
Kockázatértékelés
Új kockázatértékelés, kockázatértékelés felülvizsgálata, kémiai kockázatértékelés, biológiai kockázatértékelés. Jogszabályokban meghatározott dokumentáció elkészítése.
Kérjen ajánlatot most!
Töltse ki rövid ajánlatkérő ívünket, hogy elküldhessük ajánlatunkat! Személyre szabott megoldásokkal és kedvező árakkal várjuk Önöket munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem területén!
Aktuális hírek, események, esettanulmányok
Veszélyes anyagok: Kizárás és helyettesítés

Forrás: http://osha.europa.eu

Jogszabályokban van meghatározva, hogy a munkáltatónak milyen intézkedéseket kell eszközölnie a veszélyes anyagokkal kapcsolatosan a kockázatok ellenőrzése céljából.

tovább

Európai Csúcstalálkozó

Forrás: http://osha.europa.eu

2011. November 22-23 között kerül megrendezésre A biztonságos karbantartásról szóló Egészséges Munkahelyért 2010-11 kampány zárórendezvénye bilbaoban a Bizkaia Aretoa konferencia-központban.

tovább

Nemzetközi tűzoltó konferencia

Forrás: http://katasztrofavedelem.hu

Az Ipari Létesítményi Tűzoltóságok 6. Nemzetközi Konferenciájára a százhalombattai FER Tűzoltóság szervezésében került sor. A konferencia résztvevői között voltak vezető szakemberek is a BM-OKF részéről.

tovább

Európai Kkv hét

Forrás: http://osha.europa.eu

A Kkv hét egy olyan európai kampány, amely évente kerül megrendezésre azzal a kitűzött céllal, hogy támogassa, illetve ösztönözze a vállalkozói kedvet, valamint létformát. A kampány keretében bemutatásra kerülnek a támogatási lehetőségek. Hangsúlyos dolog a vállalkozói létforma támogatása a fiatalok körében, mint pályalehetőség. A kampányra jelentkezni 2011. november 30-ig lehet.

tovább

Kiadták az új OTSZ-t

Forrás: http://munkabiztonsaglap.hu

2011. Október 6.-án hatályba lépett a 28/2011. (IX. 6.) BM rendelet az Országos Tűzvédelmi Szabályzat kiadásáról. A 2. bekezdés, illetve a 140. paragrafus 3-as bekezdése 2013. Január 1-jén fog hatályba lépni.

tovább

< 1234567891011121314151617181920212223242526>

 

 

 

munkavédelem | tűzvédelem | kockázatértékelés | tűzvédelmi szabályzat | munkavédelmi oktatás | munkakörnyezeti mérés | munkavédelem cégeknek | tűzvédelmi oktatás | munkavédelem partnerek

környezetvédelem | környezetvédelmi szabályzat | környezetvédelmi oktatás | hulladékgazdálkodási szabályzat | munkavédelem vállalkozásoknak | profi munkavédelem

MEBIZ Szolgáltató Bt. 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 76. II.- 2465 Ráckeresztúr, Petőfi u. 50. - Tel: +36 30 373 5531

  - weblapkészítés-
Copyright © 2011 MEBIZ - Munkavédelem, tűzvédelem, kockázatértékelés, tűzvédelmi szabályzat, munkavédelmi oktatás, munkavédelem cégeknek, munkavédelem felsőfokon