Munkavédelem, Egészségvédelem, Biztonság

Munkavédelem és tűzvédelem aktuális hírei, eseményei

Takarítói munkakör

Forrás: http://osha.europa.eu

Ez a munkaág nagyon sok munkavállalót foglalkoztat Európa-szerte. Minden munkahelyen végeznek takarítást. Az utóbbi időben a takarítóipar egy dinamikusan fejlődő ágazat lett. Leggyakrabban a nők töltik be ezt a munkakört. A munkavégzés általában rendszertelen időbeosztásban történik, gyakran csak átmeneti jelleggel.

... tovább

 
Biológiai anyagok

Forrás: http://osha.europa.eu

Ezen anyagok több ágazatban is előfordulnak, vagy előfordulhatnak. Ezen anyagokhoz tartoznak a vírusok, baktériumok, gombák, valamint a paraziták. Ezek osztályozási rendszere az egészségügyi kockázataikon alapul.

... tovább

 
Összes hír megtekintése munkavédelem és tűzvédelem témában
Szabályzatok készítése
Munkavédelmi szabályzat, egyéni védőeszköz szabályzat, tűzvédelmi szabályzat, tűzveszélyességi osztályba sorolás, tűzriadó- kimenekítési terv készítése
Kockázatértékelés
Új kockázatértékelés, kockázatértékelés felülvizsgálata, kémiai kockázatértékelés, biológiai kockázatértékelés. Jogszabályokban meghatározott dokumentáció elkészítése.
Kérjen ajánlatot most!
Töltse ki rövid ajánlatkérő ívünket, hogy elküldhessük ajánlatunkat! Személyre szabott megoldásokkal és kedvező árakkal várjuk Önöket munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem területén!
Aktuális hírek, események, esettanulmányok
Munkavédelem a fodrászati ágazatban

Forrás: http://osha.europa.eu

Az Európai Hair & Beauty szakszervezet, valamint a fodrászati munkaadók képviselete megállapodott egy útmutatóról a fodrász ágazat dolgozóinak egészségvédelme és biztonsága vonatkozásában.

tovább

Füstmentes Munkahelyek kampány 2012.

Forrás: http://osha.europa.eu

Az Európai Munkahelyi Biztonsági és Egészségvédelmi Ügynökség az idei évben indítja a "Füstmentes munkahelyek" nevű kampányt, amelynek fő mozgatója az az ügy, hogy Európában mind a munkavállalók, mind a munkáltatók tegyenek lépéseket a dohányfüst megszüntetésére a munkakörnyezetben.

tovább

Kockázat, kockázatbecslés, kockázatértékelés

Forrás: http://munkabiztonsaglap.hu

Amikor a munkavédelem vonatkozásában kockázatról beszélünk, akkor ez alatt a veszélyhelyzet esetén a sérülés, vagy pedig az egészségkárosodás valószínűségének, illetve súlyosságának együttesen kifejtett hatását értjük.

tovább

Munkavédelem, egészségvédelem

Forrás: http://munkabiztonsaglap.hu

A munkavédelem legfontosabb feladata a szervezett munkavégzés keretei között az egészséges és biztonságos munka és szervezési feltételek biztosítása. A munkavédelem két fő területe a munkabiztonság és a foglalkozás-egészségügy.

tovább

Egészséges Munkahelyek kampány 2012-13

Forrás: http://osha.europa.eu

Az Európai Munkahelyi Biztonsági és Egészségvédelmi Ügynökség elindította új, 2 évre szóló kampányát, amely az "Együtt a kockázatok megelőzéséért" címet viseli. A leghangsúlyosabb téma az lesz, hogy mennyire fontos szerepe van a vállalatirányításnak és a munkavállalók közreműködésének az egészségvédelem és a munkahelyi biztonság javításának folyamatában.

tovább

< 1234567891011121314151617181920212223242526>

 

 

 

munkavédelem | tűzvédelem | kockázatértékelés | tűzvédelmi szabályzat | munkavédelmi oktatás | munkakörnyezeti mérés | munkavédelem cégeknek | tűzvédelmi oktatás | munkavédelem partnerek

környezetvédelem | környezetvédelmi szabályzat | környezetvédelmi oktatás | hulladékgazdálkodási szabályzat | munkavédelem vállalkozásoknak | profi munkavédelem

MEBIZ Szolgáltató Bt. 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 76. II.- 2465 Ráckeresztúr, Petőfi u. 50. - Tel: +36 30 373 5531

  - weblapkészítés-
Copyright © 2011 MEBIZ - Munkavédelem, tűzvédelem, kockázatértékelés, tűzvédelmi szabályzat, munkavédelmi oktatás, munkavédelem cégeknek, munkavédelem felsőfokon